(Oplopend)
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen 1 werkdag verstuurd
  • Niet goed geld terug garantie
  • Veilig betalen
(Oplopend)
Ögon Cascade Wallet
De Ögon Cascade Wallet Titanium Carbon is een ingenieuze cardholder. Deze cardholder heeft een slim schuifsysteem zodat je pasjes met een vingerbeweging getrapt uit de cardholder komen. Je selecteert vervolgens het pasje wat je zoekt. Deze slanke cardholder biedt ruimte aan 8 pasjes en aan de binnenkant van de leren omslag kun je tot zes bankbiljetten opbergen. De Cascade cardholder van Ögon is gemaakt van echt Italiaans leer en ijzersterk aluminium. Deze cardholder biedt RFID-bescherming voor al je pasjes. Alle pasjes in je cardholder zijn beschermd tegen het uitlezen van buitenaf. Pas als je je pasjes uit de cardholder haalt, kun je de RFID-toepassingen gebruiken.

Cascade wallet van Ögon

De cascade wallet van Ögon is een ingenieuze uitvinding. Met deze cascade wallet kun je 8 pasjes opbergen. Met een slimme schuifsysteem kun je met een druk op de kop je pasjes tevoorschijn toveren. Je pakt vervolgens het pasje die je nodig hebt uit de cardholder.

Ögon loopt voorop met uitvindingen op het gebied van cardholders, paskjeshouders en portemonnees. De cascade wallet past precies binnen het pasjeshoudersaanbod van Ögon. De cascade wallet is voor de praktische man die zijn pasjes snel wilt opbergen maar ook iemand die gek is van gadgets.

Aluminium Cardholder

Ögon richt zich op aluminium cardholders. Zo ook met de cascade wallet. Ögon gebruikt altijd hoogwaardig aluminium zodat de pasjeshouders robuust zijn, niet snel deuken en ook niet snel krassen.

Daarnaast heeft de cascade een leren omslaghoes waarmee je aluminium cardholder is beschermd en bovendien ruimte biedt om briefgeld op te bergen.

RFID-cardholder met schuifmechanisme

De cascade wallet is RFID-protected. Je pasjes met RFID-chip zijn dus beschermd en kunnen niet uitgelezen worden. Een saldo op een chipknip bijvoorbeeld is zo veilig.

Met het schuifsysteem van de cascade wallet kun je je pasjes netjes opbergen en het belangrijkste: je kunt met een druk op de knop het pasje dat je nodig hebt tevoorschijn toveren.