(Oplopend)
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen 1 werkdag verstuurd
  • Niet goed geld terug garantie
  • Veilig betalen
(Oplopend)

ÖGON DESIGNS

De Ögon creditcardhouder is ontworpen in Zweden door een team van designers en gebaseerd op de klassieke kofferlijnen van Zero Halliburton en Rimowa. Gemaakt van aluminium en zeer sterk kunststof geven deze pasjeshouders een zeer degelijk en robuust karakter. Laat je dus niet in de maling nemen door de grote hoeveelheid namaak pashouders die tegenwoordig op de markt zijn. Ögon creditcardhouders zijn hét origineel. Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium waardoor het tegen een stootje kan. Zeer trendy, modern, praktisch en veilig.

Ögon Designs Cardcases

De pasjeshouders van Ögon Designs zijn een begrip. De handige metalen cardcases zijn elegant vormgegeven, robuust en je pasjes zijn er veilig in opgeborgen. Ögon heeft vele lijnen, zoals de klassieke creditcardhouder, de large portemonnee of de waterdichte V2 pasjeshouder. Maar daarnaast heeft Ögon Designs ook specials zoals de Quilted Zipper en de Cascade Wallet. Voor iedere wens en/of gelegenheid heeft Ögon wel een pasjeshouder.

Niet voor niets geeft Ögon Designs levenslange garantie op haar pasjeshouders. Als een Ögon pasjeshouder het begeeft, dan wordt deze probleemloos door een nieuwe Ögon creditcardhouder vervangen. De garantie van Ögon richt zich natuurlijk alleen op fabricagefouten van bijvoorbeeld het slot of scharnieren. Schade aan lak en ingedeukt metaal vallen uiteraard niet onder de garantie. Maar dat is natuurlijk logisch.

Ögon Designs: Made in France

De cardcases van Ögon Designs zijn een kwaliteitsproduct uit Frankrijk. Alle cardcases van Ögon Designs voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en worden streng gecontroleerd. Frankrijk staat niet voor niets bekend om het land van design. Dat heeft Ögon Designs goed doorgepakt. Een simpel ontwerp heeft Ögon prachtig geëvolueerd tot een designproduct.

Ögon cardcases versus namaak

Succes wordt snel gekopieerd. Zo ook het succes van Ögon Designs. Er zijn talloze kopieën van de creditcardhouders van Ögon. Deze zijn echter allemaal van inferieure kwaliteit. De lakken zien er goedkoper uit, het binnenwerk is binnen de kortste keren stuk en de sloten en scharnieren gaan snel defect. En dan hoef je niet aan te kloppen voor garantie zoals dat bij Ögon wel kan. Koop dus het origineel, koop de pasjeshouders van Ögon.

Ögon pasjeshouders zijn RFID-proof

Alle Ögon pasjeshouders zijn RFID-protected. Door de metalen case kunnen pasjes van buiten uit niet uitgelezen worden. Je pasjes zijn dus veilig in een Ögon creditcardhouder. Dat is wel een zo veilig gevoel. Ook in de cascade wallet van Ögon, wat een iets ander design heeft dan je normaal gewend bent van Ögon, zijn je pasjes beschermd tegen skimmen. Je hoeft dus nooit meer bang te zijn dat je je saldo op je bankpas in een klap kwijt bent.