Smartcaze Spitfire Gunmetal

Plaats een review
RFID Proof
Smartcaze Spitfire Gunmetal
}},3:{{
Smartcaze Spitfire Gunmetal

Niet meer leverbaar

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen 1 werkdag verstuurd
  • Niet goed geld terug garantie
  • Veilig betalen

Deze Smartcaze past bij de nieuwe kijk op betalen: pin en creditcardbetalingen nemen toe en de noodzaak van een traditionele portemonnee voor klein- en papiergeld neemt af. Deze Smartcaze maakt de noodzaak van een old-fashioned portemonnee overbodig en geeft de eigenaar een modebewuste uitstraling.

Geschikt voor 6 tot 8 plastic pasjes en briefgeld.
Meer Lezen

Smartcaze Spitfire Gunmetal

Smartcaze Original speelt op deze ontwikkeling in met een simpel en strak vormgegeven portemonnee welke bescherming biedt aan passen en biljetten, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit en comfort. Smartcazes worden gemaakt volgens Scandinavische designnormen: vooruitstrevend en van hoogstaande kwaliteit. Dankzij de verschillende modellen is er voor iedere stijl een Smartcaze. Zowel hip en trendy als tijdloos en strak, voor mannen en vrouwen.

Specificaties Smartcaze Spitfire Gunmetal

SKU SC1012
Country of Manufacture Zweden
Merk Smartcaze
Productlijn Smartcaze Spitfire
Kleur Bruin
Materiaal Aluminium
Afmeting product 93 x 68 x 16mm
Garantie 1 jaar
Over Smartcaze

Smartcaze Original biedt simpele en strak vormgegeven portemonnees welke bescherming bieden aan passen en biljetten, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit en comfort. Smartcazes worden gemaakt volgens Scandinavische designnormen: vooruitstrevend en van hoogstaande kwaliteit. Dankzij de verschillende modellen is er voor iedere stijl een Smartcaze. Zowel hip en trendy als tijdloos en strak, voor mannen en vrouwen. Niet voor niets zijn de creditcardhouders van Smartcaze een groot succes.

Reviews

Reviews over
Smartcaze Spitfire Gunmetal

Voor dit artikel zijn nog geen reviews.
Schrijf zelf een review