Ögon Business card holder ONE TOUCH Gold
Video
Video
Ögon Business card holder ONE TOUCH Gold
Ögon Business card holder ONE TOUCH Gold

Niet meer leverbaar  • Gratis verzending (>€25)
  • Voor 20:00u? Volgende werkdag bezorgd
  • Gratis retourneren*
  • Kopersbescherming

Ögon heeft een nieuwe lijn ontworpen: ONE TOUCH. Het zijn schitterend ontworpen aluminium visitekaarthouders. Het Zweedse ontwerp weet design en functionaliteit schitterend te combineren. Met de ONE TOUCH zijn je visitekaartjes veilig, je hebt ze binnen een wip in je handen en je maakt indruk op je zakenrelaties.
Lees meer

Ögon Visitekaartjes houder Goud

Met de ONE TOUCH Visitekaartjeshouder van Ögon zijn je visitekaartjes direct te zien en je hebt ze binnen een wip in je handen. Je haalt een visitekaartje uit de aluminium portemonnee met je duim. De kaarthouder is compact, sterk en zeer licht. Je kunt er maar liefst 15 visitekaartjes in kwijt. Ze kunnen veilig bewaard worden in de Ögon Visitekaartjeshouder ONE TOUCH. Ze kunnen niet worden beschadigd.

Het is het ideale formaat wat makkelijk te vinden is in een tas, maar het past ook perfect in een (broek)zak. Ögon heeft milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. De verpakkingen van Ögon zijn gemaakt van gerecycled materiaal en kan worden hergebruikt.

Onderhoud van de Ögon Visitekaartjeshouder ONE TOUCH is ook simpel. Je kunt de aluminium portemonnee met een zachte doek schoonmaken en het ziet er weer uit als nieuw.

Specificaties Ögon Visitekaartjes houder Goud

Artikelnummer OT_GOLD
EAN 3760127776208
Merk Ögon Designs
Land van herkomst Frankrijk
Productlijn Ögon One Touch
Kleur Goud
Materiaal Aluminium
Afmeting product 96 x 56 mm
Gewicht product 35 gram
Garantie 2 jaar